Meillä on ilo toivottaa Champagne Palmerin Export Manager Maxime Mikhailitchenko tervetulleeksi Tampereen Ravintola Mylläreille torstaina 12.9.2024 klo 18. Illan teemana on tietysti samppanja, yhdistettynä keittiömestari Ilkka Isotalon suunnittelemaan ja valmistamaan viiden ruokalajin illalliseen
Myllyn samppanjamenu
Kylmäsavulohi-raputerriini, hernettä ja paahdettua valkosipulia
Karamellisoitua kaalia ja misoa
Tartar, pähkinäinen gouda, hasselpähkinää
Mascarponerisotto, grillivoikastike, paahdettu muikku
Poprcorn-kreemiä, kahvijäätelöä ja karamellia
Samppanjamenun hinta 135 €*
*Menu sisältää jokaiselle ruokalajille suunnitellun samppanjan
Paikkoja rajoitetusti, muistathan tehdä pöytävarauksen ennakkoon
Ravintola Myllärit Åkerlundinkatu 4, 33100 Tampere
myynti@myllarit.fi tai puh 020 7739 444
Lämpimästi tervetuloa!