Mylläreiden alkuvuosi

Return to all

Mylläreissä tapahtuu alkuvuodesta 2021!

Talvi tuo tullessaan Mylläreiden pöytiin kauden herkkuja, kun bliniviikot pyörähtävät käyntiin helmikuun alussa. Rapeat blinit ihanilla täytteillä täytyy maistaa ainakin kerran talvessa, nyt Mylläreiden blinejä voit nauttia ravintolamme lisäksi myös kotona! Blinikorimme sisältää herkulliset blinit ja lisukkeet ja halutessasi myös pää- ja jälkiruoan. Blinikorit tilattavissa perjantaipäiville 22.1. alkaen. Lisätietoja blinikoreista täältä!
Bliniviikot 4.2.-20.2.2021

Ystävänpäivää juhlimme brunssin merkeissä 14.2. Katettuna herkullinen ja monipuolinen juhlabrunssi, jossa pääruoat tarjoillaan lautasannoksina ja jälkiruoat vievät kielen mennessään. Menun löydät täältä!

Burgerit maistuvat koko perheelle ja Mylläreiden gourmetburgerit palaavat burgeriviikkojen ajaksi listallemme. Burgeriviikot 24.2.-13.3.2021.

Maaliskuussa tulossa makuhermoja hivelevä yllätysillallinen. Keittiötiimimme suunnittelema illallinen on viiden ruokalajin kokonaisuus, jossa menun sisältö pysyy yllätyksenä pöytään saakka. Yllätysillallinen vaatii hieman rohkeutta, mutta maut ja ruokalajit ovat tuttua Mylläreiden laadukasta käsityötä. Esimmäinen yllätysillallinen järjestetään 19.3. Asiakaspaikkoja rajoitetusti, yllätysmenuillallinen järjestetään, mikäli tilaisuuteen on 20 ennakkovarausta.

Lounas palvelee jälleen ravintolamme ensimmäisessä kerroksessa, jossa tarjolla salaattipöytä, pääruoka lautasannoksena (myös santsiannos), kahvi / tee ja pieni makea herkku jälkiruoaksi. Lounasta saatavilla myös mukaan, voimme myös toimittaa useamman lounasannoksen esimerkiksi työpaikallenne, kysy lisää myynti@myllarit.fi

Muistathan kabinettitilamme, joita voit varata illalliselle tai esimerkiksi pieneen juhlatilaisuuteen.