Mylläreiden alkuvuoden uudistukset jatkuvat, kun avaamme seniorilounaan ravintolan toiseen kerrokseen. Lounas on tarjolla ravintolan toisessa kerroksessa, jonne asiakkailla on esteetön pääsy. Esteetön kulku ravintolaan on viereisen Finnpark P-Tampere-talon kautta. Tarkemmat ohjeet esteettömään saapumiseen löydät tästä linkistä!

Seniorilounaan ”ikäraja” on 65- vuotta ja lounas tarjoillaan pöytiin. Pöytien välillä on runsaat turvavälit ja jokainen seurue ruokailee omassa pöydässään. Tarjoilijamme käyttävät maskeja ja pöydät sekä tuolit desinfioidaan jokaisen vieraan jälkeen.

Seniorilounaan alkuruokana tarjoilemme alkusalaatin tai -keiton valintanne mukaan sekä talon leipää. Pääruoka-annoksen voitte valita lounaslistaltamme, jossa joka päivä myös kasvisvaihtoehto tarjolla. Herkullisen lounaan kruunaa talon tummapaahtoinen kahvi ja pieni makea.

Lounas on tarjolla arkisin klo 11:30-13.00.  Lounaan hinta on 11 € / seniori. Lounaslistamme on nähtävillä https://myllarit.fi/lounas/

Suosittelemme lämpimästi pöytävarausta puh 020 7739 444 tai myynti@myllarit.fi

p.s muistathan, että kuljetamme lounaan myös kotiin. Kotiin kuljetettavat lounaat tulisi tilata edellisenä päivänä viimeistään klo 12.