Ravintola Myllärit

Nautiskelun ja rentoutumisen paikka kaupungin tapahtumien ja ytimen äärellä. Vanhaan myllyrakennukseen rakennettu ravintola tarjoilee lähialueen parhaita herkkuja  aivan Tampere-talon edustalla ja kivenheiton päässä Tampereen rautatieasemalta.

Myllyn äitienpäivä su 12.5.

Mylläreissä hemmotellaan äitejä sunnuntaina 12. toukokuuta! Yläkerrassa on tarjolla herkkuja noutopöydästä kahdessa kattauksessa kello 11.30 ja kello 14. Alakerrassa nautiskellaan neljän ruokalajin menukokonaisuus kello 12

Lue lisää

Muistotilaisuudet

Vanhan höyrymyllyn kurkihirsien alla toimiva, ylpeästi yksityinen Ravintola Myllärit tarjoaa lämminhenkiset, arvokkaat ja rauhalliset puitteet muistotilaisuuksiin. Meiltä löydät tunnelmalliset kabinetit pieniin ja suuriin muistotilaisuuksiin. Keittiössämme

Lue lisää

Yritys- ja yksityistilaisuudet

Herkulliset illalliset ja ryhmien ruokailut sekä laadukkaat lounaat!   Vanhan höyrymyllyn rustiikkisten tiiliseinien sisällä, kurkihirsien alla toimiva, ylpeästi yksityinen Ravintola Myllärit tarjoaa monipuoliset puitteet erilaisiin

Lue lisää

Kynttilänvaloa rosoista tiiliseinää vasten. Valmistuvan ruuan tuoksuja ja pöytiin tarjoilijoiden käsissä vikkelästi kulkevia annoksia. Jossakin kilistellään laseja alkavan aterian merkiksi. Tervetuloa Mylläreihin!

Ravintola Myllärit sijaitsee Tampereella, aivan keskustan tuntumassa. Tullin alueelle nousi mittava määrä teollisuusrakennuksia 1900-luvun vaihteessa, joista yhtenä Mylläreiden höyrymyllyrakennus 1903. Tiloissa on toiminut ravintola vuodesta 1987 ja Tiitolat, Hanna ja Santeri, ottivat Myllärit haltuunsa 2006.

Myllärit on yksi harvoista Tampereella ylpeästi yksityisessä omistuksessa jatkavista ravintoloista.
Ravintolan suojiin astuttuasi tapaat pian Myllyn emännän, Hannan, ja kohta huomaatkin vaihtavasi kuulumisia pidemmän kaavan mukaan. Merkillistä, eikö? Ja iloinen osa Mylläreiden taikaa.

Lähiseuduilta kotoisin olevat laadukkaat raaka-aineet, runsaat ja selkeät maut sekä lämmin palvelu ovat Mylläreiden hurmaavinta antia. Hauskat illalliset ihanine viineineen, suosittu kotiruokalounas, hääjuhlapalvelut sekä catering-tilaisuudet järjestetään kaikki samalla hyväksi havaitulla kaavalla.
Vaikka Mylläreiden rakennus on historiallinen, ovat annokset viimeistä yrttiä myöten kiinni nykypäivässä. 

Annokset ihastuttavat kauneudellaan, tarjoavat unohtumattomia makuelämyksiä, ja yllättävät, juuri oikealla tavalla.

Oletko jo valmis tilaamaan?

Ravintoloitsijat Hanna ja Santeri Tiitola

MENUT

Vanhan myllymme keittiö seurailee tiiviisti sesonkeja ja ideoimme ruokia kaikenlaisiin juhlapäiviin sekä tilaisuuksiin.

Vietä ikimuistoinen tilaisuus punatiilten ja kurkihirsien tunnelmassa

Nautiskelun ja rentoutumisen paikka kaupungin tapahtumien ja ytimen äärellä. Vanhaan myllyrakennukseen rakennettu ravintola tarjoilee lähialueen parhaita herkkuja  aivan Tampere-talon edustalla ja kivenheiton päässä Tampereen rautatieasemalta.