Juhlat & Catering

Mylläreissä järjestät onnistuneet juhlat! Isommat tai pienemmät, tunnelmalliset tai riehakkaammat!  Isoissa tiloissamme pystymme huomioimaan väljyyden ja turvallisuuden. Kahteen kerrokseemme mahtuu jopa 250 henkeä juhlimaan. Pienemmät kabinetit ovat sopivia 10-20 hengen juhlatilaisuuksiin.

Meillä on myös pitkät perinteet väitöskaronkkojen järjestämisestä. Juhlava tunnelma luodaan valkoisilla pöytäliinoilla ja kiiltävällä kattauksella. Sijaintimme Tampereen yliopiston vieressä mahdollistaa myös helpon väitöskahvituksen heti väittelyn jälkeen.

Muistotilaisuus on arvokas juhla, johon kabinettitilamme antavat rauhallisen ympäristön. Sijaitsemme lyhyen matkan päässä Kalevankankaan hautasmaalta ja viereinen parkkihalli mahdollistavat helpon siirtymisen muistotilaisuuteen. Tunnelmallinen tila, kaunis kattaus ja juhlatarjottavat luovat puitteet tälle erityiselle tilaisuudelle.

Tutustu lisää tiloihin

Meiltä saat tilattua juhlien tarjottavat myös suoraan omaan juhlapaikkaasi henkilökunnan kera. Vuokraamme juhliinne myös astioita ja pöytäliinoja. Ota yhteyttä myynti@myllarit.fi ja pyydä tarjous.

.