Pikkujoulut & erilaiset tilaisuudet

Herkulliset illalliset ja ryhmien ruokailut sekä laadukkaat lounaat!

Vanhan höyrymyllyn rustiikkisten tiiliseinien sisällä, kurkihirsien alla toimiva, ylpeästi yksityinen Ravintola Myllärit tarjoaa monipuoliset puitteet erilaisiin tilaisuuksiin, kokouksiin ja tapahtumiin. Mylläreissä järjestät onnistuneet juhlat! Isommat tai pienemmät, tunnelmalliset tai riehakkaammat!

Meiltä löydät hyvin varustellut kabinetit pieniin ja suuriin tilaisuuksiin. Kahteen kerrokseemme mahtuu jopa 250 henkeä juhlimaan. Pienemmät kabinetit ovat sopivia 10-20 hengen juhlatilaisuuksiin.

Meillä on pitkät perinteet väitöskaronkkojen järjestämisestä. Juhlava tunnelma luodaan valkoisilla pöytäliinoilla ja kiiltävällä kattauksella. Sijaintimme Tampereen yliopiston vieressä mahdollistaa myös helpon väitöskahvituksen heti väittelyn jälkeen.

Muistotilaisuus on arvokas juhla, johon kabinettitilamme antavat rauhallisen ympäristön. Sijaitsemme lyhyen matkan päässä Kalevankankaan hautasmaalta ja viereinen parkkihalli mahdollistavat helpon siirtymisen muistotilaisuuteen. Tunnelmallinen tila, kaunis kattaus ja juhlatarjottavat luovat puitteet tälle erityiselle tilaisuudelle

Olemme kivenheiton päässä Tampere-talolta, Nokia Areenalta sekä Tampereen Rautatieasemalta, aivan Tullintorin kupeessa. Vierestämme löytyy runsaasti parkkitilaa.

Meiltä voit tilata kokoustarjoilut myös omiin tiloihinne, joko toimitettuna paikan päälle tai noudettuna ravintolasta. Meiltä saat tilattua juhlien tarjottavat myös suoraan omaan juhlapaikkaasi henkilökunnan kera. Vuokraamme juhliinne myös astioita ja pöytäliinoja. Ota yhteyttä myynti@myllarit.fi ja pyydä tarjous.