À la carte menu voimassa 20.-21.12. ja 7.1.2025 alkaen.
Ajalla 28.12.-4.1.2025 tarjoilemme vain Taru Sormusten Herrasta menua ja blinejä | LUE LISÄÄ
ALKURUOKA
Kermaista myskikurpitsakeittoa, paahdettuja kurpitsansiemeniä ja talon leipää (L, pyydettäessä G)
Myllyn etanapannu
Valkosipuli-persiljavoilla ja aurajuustolla gratinoituja etanoita sekä talon leipää (L, pyydettäessä G) Kasvisversiona artisokan sydämiä (L, pyydettäessä G)
Sokerisuolattu siika
Raakakypsytettyä pintapaahdettua siikaa, omena-fenkolisalaattia ja lime-smetanaa (L,G)
Rapukakku
Friteerattua rapukakkua, rapeaa porkkanaa ja choronkastiketta (L)
Tartar
Suomalaista naudanlihaa, graavattua keltuaista, friteerattua kaprista ja tryffelikreemiä (L,G)
MAKEAT
Tallipihan suklaakonvehti
Suosittelemme
Myllyn jäätelöt ja sorbetit
Itsetehtyä jäätelöä Myllyn keittiössä, kysy kauden makuja
Lakritsamousse
Lakritsamoussea, lakritsageeliä, paahdettua valkosuklaata ja vadelma sorbettia (L)
Kookospannacotta
Kookospannacottaa ja kirsikkasorbettia (VEG,G)
Suklaakakku
Lämmintä suklaakakkua, ruskistetulla voilla maustettua vaniljajäätelöä ja karamellisoitua suolapähkinää (L,G)
Juustolautanen
Valikoima Mouhijärven juustoja, Myllyn näkkileipää (VL,G)
PÄÄRUOKA
Myllyn burger
Naudanjauhelihapihvi, cheddarjuustoa, suolakurkkua, aiolia, olut haudutettua sipulia, rucolaa ja lohkoperunoita (L, pyydettäessä G)
Selleri
Grillattua selleriä, marinoitua tofua, saksanpähkinää, broccoliinia, chimichurri-kastiketta ja paahdettua perunaa (VEG,G)
Suosittelemme
Maksa
Suomalaista naudan maksaa, perunapyreetä, vuolukermassa ja oluessa haudutettua sipulia sekä puolukkaa (L,G)
Siika
Paistettua siikaa, porkkana-fenkolipyreetä, hollandaise-kastiketta ja tilli-perunamuusia (L,G)
Karitsa
Karitsan fileetä, punaherukka-boysenmarjakastiketta, sieni-sipulipaistosta sekä perunapyreetä (L,G)
Pippuripihvi
Suomalaista sisäfileepihviä, konjakki-viherpippurikastiketta, paahdettua broccoliinia ja maalaislohkoperunoita (L,G)