Mylläreiden noutopöydät

Mylläreiden noutopöydät

Myllyn noutopöydät kevät 2018

valmistetaan min. 30 hengelle

 

Cocktail-buffet

Meloni-vihersalaattia
Helmitomaatti-mozzarellasalaattia ja basilikavinegretteä
Tervagraavilohta ja lime-ranskankermakastiketta
Punajuurimarinoituja kananmunia
Savumuikkumoussea ja väinämöisen ruisnappeja
Vuohenjuustolla gratinoitua kasvis-pinaattipiirasta
Porsaanpaistia ja mustaherukka-appelsiinihilloketta
Rosmariinifocacciaa & valkosipulilevitettä

Tähtianis-vaniljapannacottaa
Marinoituja kotimaisia marjoja

Kahvia sekä haudutettua teetä

 

Välimeren pöytä

Raikasta vihersalaattia
Ranskalaista salaatinkastiketta
Paahdettuja siemeniä
Grillattuja kasviksia ja fetajuustoa yrttimarinadissa
Tsatsikia
Kalamata-oliiveja
Nizzan savulohisalaattia
Härkäpastramia ja mustaherkukka-appeesiinihilloketta
Vuohenjuustolla gratinoitua kasvis-pinaattipiirasta
Rosmariinifocacciaa & valkosipulilevitettä

Appelsiini- tiramisua
Kahvia sekä haudutettua teetä

 

Lammaspaimenen pöytä

Vihreää salaattia ja salaatinkastiketta
Helmitomaatti-mozzarellasalaattia ja basilikavinegretteä
Chorizo-perunasalaattia
Grillattuja kasviksia ja fetajuustoa yrttimarinadissa
Tsatsikia
Punajuurimarinoituja kananmunia
Paahdettua parmankinkkua ja melonia salaattipedillä

Pitkään haudutettua karitsan entrecótea
Rosmariinikastiketta
Kermaperunoita
Paahdettuja kasviksia

Rosmariinifocacciaa & valkosipulilevitettä

Vaniljapannacottaa sekä marjasalaattia

Kahvia sekä  haudutettua teetä

 

Myllärin klassikko

Vihreää salaattia ja salaatinkastiketta
Leipäjuusto-melonisalaattia
Paahdettuja siemeniä
Broiler-caesarsalaattia
Possunpaistia ja punasipulihilloketta
Tervagraavilohta ja lime-aiolia

Ylikypsää härkää kolmen pippurin kastikeessa
Valkosipuliperunoita
Hunajapaahdettuja juureksia

Talon maalaisleipää & voita

Mustikka-valkosuklaajuustokakkua

Kahvia sekä haudutettua teetä

 

 

Höyrymyllyn Juhlamenu

Alkupalapöytä:

Vihreää salaattia ja salaatinkastiketta
Chilimarinoituja katkarapuja ja kasviksia
Meloni-kotijuustosalaattia
Savulohimoussea ja väinämöisen ruisnappeja
Härkäpastramia ja mustaherukka-appelsiinihilloketta
Talon maalaisleipää & voita

Pöytiin tarjoiltuna:

Ylikypsää karitsan entrecótea ja timjamikastiketta
Pitkään haudutettua karitsan entercótea, tervaista palsternakkapyréetä ja timjamikastiketta
TAI
Kuhaa ja ruohosipuli-voikastiketta
Paistettua lähivesien kuhaa, ruohosipuli-voikastiketta sekä perunasosetta

Jälkiruoka:

Tähti-vaniljapannacottaa paahdetulla valkosuklaalla
Lisäksi lakkoja ja tyrni-inkiväärihilloketta

Kahvia sekä haudutettua teetä