Myllyn noutopöydät 2020
Myllyn Cocktail-pöytä, kylmiä herkkuja
Meloni-vihersalaattia ja salaatinkastiketta
Helmitomaatti-mozzarellasalaattia ja basilikavinegretteä
Tervagraavilohta ja lime-ranskankermakastiketta
Punajuurimarinoituja kananmunia
Savumuikkumoussea ja väinämöisen ruisnappeja
Vuohenjuustolla gratinoitua kasvis-pinaattipiirasta
Porsaanpaistia ja mustaherukka-appelsiinihilloketta
Rosmariinifocacciaa & valkosipulilevitettä
Tähtianis-vaniljapannacottaa
Marinoituja kotimaisia marjoja
Kahvia sekä teetä
Välimerellinen pöytä, kylmiä herkkuja
Raikasta vihersalaattia
Ranskalaista salaatinkastiketta
Paahdettuja siemeniä
Grillattuja kasviksia ja fetajuustoa yrttimarinadissa
Tsatsikia
Kalamata-oliiveja
Nizzan savulohisalaattia
Härkäpastramia ja mustaherkukka-appeesiinihilloketta
Vuohenjuustolla gratinoitua kasvis-pinaattipiirasta
Rosmariinifocacciaa & valkosipulilevitettä
Appelsiini- tiramisua
Kahvia sekä teetä
Myllyn perinteinen pitopöytä yhdellä tai kahdella pääruoalla
Vihreää salaattia ja salaatinkastiketta
Helmitomaatti-mozzarellasalaattia ja basilikavinegretteä
Maalaisperunasalaattia
Savusilakkaa ja lime- ranskankermakastiketta
Miedosti savustettua porsaa sisäfilettä rosmariinikastikkeella
ja/ tai
Yrtti- smetanakastikkeessa haudutettua lohta
Paahdettuja perunoita
Hunajajuureksia
Maalaisleipää & voita
Talon makea piirakka
Kahvia sekä teetä
Lammaspaimenen pöytä
Vihreää salaattia ja salaatinkastiketta
Helmitomaatti-mozzarellasalaattia ja basilikavinegretteä
Chorizo-perunasalaattia
Grillattuja kasviksia ja fetajuustoa yrttimarinadissa
Tsatsikia
Punajuurimarinoituja kananmunia
Paahdettua parmankinkkua ja melonia salaattipedillä
Pitkään haudutettua karitsan entrecótea
Rosmariinikastiketta
Kermaperunoita
Paahdettuja kasviksia
Rosmariinifocacciaa & valkosipulilevitettä
Vaniljapannacottaa sekä marjasalaattia
Kahvia sekä teetä
Myllärin klassikko
Vihreää salaattia ja salaatinkastiketta
Leipäjuusto-melonisalaattia
Paahdettuja siemeniä
Broiler-caesarsalaattia
Possunpaistia ja punasipulihilloketta
Tervagraavilohta ja lime-aiolia
Ylikypsää härkää kolmen pippurin kastikeessa
Valkosipuliperunoita
Hunajapaahdettuja juureksia
Talon maalaisleipää & voita
Mustikka-valkosuklaajuustokakkua
Kahvia sekä teetä
Höyrymyllyn Juhlamenu
Alkupalapöytä:
Vihreää salaattia ja salaatinkastiketta
Chilimarinoituja katkarapuja ja kasviksia
Meloni-kotijuustosalaattia
Savulohimoussea ja väinämöisen ruisnappeja
Härkäpastramia ja mustaherukka-appelsiinihilloketta
Talon maalaisleipää & voita
Pöytiin tarjoiltuna:
Ylikypsää karitsaa, timjamikastiketta
Pitkään haudutettua karitsan entercótea,
tervaista palsternakkapyréetä ja timjamikastiketta
TAI
Kuhaa ja ruohosipuli-voikastiketta
Paistettua lähivesien kuhaa, ruohosipuli-voikastiketta sekä perunasosetta
Jälkiruoka:
Tähti-vaniljapannacottaa paahdetulla valkosuklaalla
Lisäksi lakkoja ja tyrni-inkiväärihilloketta
Kahvia sekä teetä