Tilaisuudet

Mylläreissä järjestät onnistuneet juhlat! Isommat tai pienemmät, tunnelmalliset tai riehakkaammat!Isoissa tiloissamme pystymme huomioimaan väljyyden ja turvallisuuden. Kahteen kerrokseemme mahtuu jopa 200 henkeä juhlimaan ja pienemmät kabinetit ovat sopivia 10-20 hengen juhlatilaisuuksiin.

Meillä on myös pitkät perinteet väitöskaronkkojen järjestämisestä. Juhlava tunnelma luodaan valkoisilla pöytäliinoilla ja kiiltävällä kattauksella. Sijaintimme Tampereen yliopiston vieressä mahdollistaa myös helpon väitöskahvituksen heti väittelyn jälkeen.

Muistotilaisuus on arvokas juhla, johon kabinettitilamme antavat rauhallisen ympäristön. Sijaitsemme lyhyen matkan päässä Kalevankankaan hautasmaalta ja viereinen parkkihalli mahdollistavat helpon siirtymisen muistotilaisuuteen. Tunnelmallinen tila, kaunis kattaus ja juhlatarjottavat luovat puitteet tälle erityiselle tilaisuudelle.Meiltä saat tilattua juhlien tarjottavat myös suoraan omaan juhlapaikkaasi henkilökunnan kera. Vuokraamme juhliinne myös astioita ja pöytäliinoja.

Ota yhteyttä

Kokkikoulu

Juhliin ja tilaisuuksiin

Juhlatilat

Moneen sopivat tilat

Isoissa tiloissamme pystymme huomioimaan väljyyden ja turvallisuuden. Kahteen kerrokseemme mahtuu jopa 200 henkeä juhlimaan. Pienemmät kabinetit ovat sopivia 10-20 hengen juhlatilaisuuksiin.

Ota meihin yhteyttä niin järjestetään juuri teille sopivat tilat ja kattaukset!